Trappestøbningsprocessen kan være tidskrævende, men det er ventetiden værd.

Det er en betydelig investering for mange husejere og virksomhedsejere.
Trappestøbningseksperterne hos Trappestøbning.dk har alle de oplysninger, du har brug for, for at dit trappestøbningsprojekt bliver en succes!
Uanset om du skal bygge en trappe til dit hjem, eller om trappen er til erhvervsmæssig brug – kan trappestøbning være en krævende opgave. Trappestøbning.dk har alle de oplysninger, du har brug for, så du kan finde ud af, hvordan du sikrer, at trappestøbning forløber problemfrit og gnidningsfrit.

Hvilke materialer bruges til en trappestøbning?

Du kan finde materialer til trappestøbning hos din lokale byggemarked, eller du kan bestille dem online. Hvis du leder efter et par vigtige genstande for at komme i gang med et trappestøbningsprojekt, er nogle af de mest almindelige: trappestænger (eller stringers), trin og stigerør. Du skal også bruge trælim, før du starter et trappestøbningsarbejde. For mere information om, hvor man kan købe disse materialer personligt eller online, besøg vores blogindlæg

Hvad er forbederedelserne til trappestøbning?

Trappestøbning er et job for professionelle, ikke for amatører. Det kræver omhyggelig opmærksomhed på detaljer og teknisk ekspertise. Derfor er trappestøbningseksperterne hos Trappestøbning.dk dem, du vil have på dit projekt!

Ofte stillede spørgsmål

Ønsker du en trappe af træ, beton eller noget helt tredje, er dette selvfølgelig med til at afgøre hvad din trappe kommer til at koste dig.

Trappebæreren skal kende målene på din trappe, før han kan begynde at beregne prisen.

Til trappestøbning anvendes der typisk trappestænger, trappetrin og trappesænkninger. Trappen er konstrueret af træ i form af trappestænger (eller stringers), trappestød og trappetrin.

Generelt kan trappestænger være fremstillet af træ eller stål. Trappestrenge er de primære konstruktionselementer for trapper.

Det er også populært at støbe en trappe af beton til kælder og andre trapper, der ikke bruges særlig ofte.

Trappestøbningseksperterne hos Trappestøbning.dk kan fortælle dig, hvilken slags trappe der ville passe bedst til dit hjem eller din virksomhed, og rådgive dig om, hvem der skal installere den i lokalområdet – vi hjælper også med eventuelle krav om tilladelser, der måtte være nødvendige.